Porkoláb Ildikó coach

Coaching-folyamataim során magánembereknek illetve kis- és középvállalatok tulajdonosainak és vezetőinek segítek kapcsolataik javításában, kommunikációjuk fejlesztésében és a szervezeten belül betöltött szerepük tudatosításában. Célom, hogy ügyfeleim a rendszer (család, barátok, munkahely) részeként láthassák saját szerepüket; teljes mértében megvalósíthassák önmagukat; és kiaknázhassák a bennük lévő lehetőségeket. Abban segítek, hogy a megfelelő kommunikációs eszközök alkalmazásával képesek legyenek magabiztosabban, mélyebb önismerettel működni a magánéletben és a szervezeten belül is.

Porkoláb Ildikó coach

Tel.: +36 30 961 4682

Workshopok, tréningek

lotus_whiteDISC-alapú kommunikációs tréning, MBTI coaching, Női vezetők, a vezető mint coach, hatékonyságnövelés stresszmentesen, elmetérképezés, ‘A táncoló szervezet’ – vezetők és követők, kiégés megelőzés – legnépszerűbb workshopjainkat próbálhatja ki!

Coaching vezetőknek

lotus_whiteVezetők számára kínálok coaching-folyamatokat, amelynek témái lehetnek a mélyebb önismeret, a vezetői szerep kihívásai,  a csapat fejlesztése, a konfliktusok felvállalása vagy a munka-magánélet egyensúlyozása.  Mindehhez hatékony és gazdag eszköztárat biztosítok.

Life coaching - a siker kulcsa

lotus_whitePárkapcsolati problémák feloldása, kommunikációs készségek fejlesztése, munkahelyi konfliktusok, szülő-gyerek kapcsolatok rendezése, betegségek lelki okai, családállítás

Rendszerállítás a szervezetben

lotus_whiteA rendszerállítás kiválóan alkalmas a konfliktusok feltérképezésére, az információáramlás optimalizálására, a csapatok, partnerek és részlegek közötti problémák feltárására, a csapatban érezhető elakadások feloldására.  Minden rendszer fennmaradásra, egyensúlyra törekszik és sajátos törvények szerint működik. Ezek sérülése esetén jellegzetes tüneteket, problémákat mutat, amik akadályozzák mind az egész rendszer, mind a tagok számára a hatékony és kielégítő működést.

 

Önismereti coaching DISC személyiségtipológia alapján

lotus_whiteHasznos lehet…

  • HR-eseknek a megfelelő munkaerő kiválasztásában
  • Vezetőknek munkatársaik jobb megismerésében, feladatok hatékony elosztásában
  • Értékesítőknek, vevői igények jobb felismerésében
  • Munkavállalóknak saját erősségeik ismeretében feladataik tudatos ellátásában

Coaching-szemléletű nyelvtanítás

lotus_whiteCoaching szemléletű nyelvtanítás, kommunikáció fejlesztés négyszemközt vagy kiscsoportban, képesített nyelvtanár – nyelvi coach irányításával. A Language Coaching folyamat során növeljük az idegen nyelven történő írásbeli és szóbeli kommunikáció tudatosságát.

Elmetérkép workshop

lotus_whiteHa szeretne…

  • eredeti és kreatív mödon gondolkodni
  • megoldani a problémákat és jó döntéseket hozni
  • átlátható terveket készíteni, tárgyalásra felkészülni, partnereket meggyőzni
  • megjegyezni, felidézni bármit
  • átlátni, tervezni, szervezni, kontrollálni az élete minden területét

A táncoló szervezet

lotus_whiteTangós körökben úgy tartják, hogy a jó vezetőt követője mosolyáról lehet felismerni. Azt is mondják, a jó vezető kihozza mindazt, ami partnerében benne van, sőt, még többet is! Ha szeretné magát egy különleges ‘coaching tükörben’ látni és a saját vezetői stílusát megváltoztatni, akkor várom szeretettel!

Alternatív terápiák

lotus_whiteHa nyitott vagy az alternatív terápiák iránt, ajánlom szeretettel az alábbi lehetőségeket: Hellinger-féle családállítás, Humanisztikus asztrológia, kineziológia, Kriston-féle intimtorna, Bach virágterápia, Reiki, Rebirthing, Gestalt-módszer, Kranioszakrális terápia, Thai-masszázs. Kattints a részletekért!

Számos módszerre alapozva és irányzatra építve alakítottam ki a jelenlegi kínálatomat magán-ügyfeleimnek és céges megbízóimnak. Rendszerszemléleti gondolkodásommal nagyon hamar eljuthatunk a valódi problémához, hogy aztán elindulhassunk a megoldás felé vezető úton. A rendszerben elfoglalt helyünk határozza meg a motivációt, a kapcsolatokat, a vezető-követői viszonyokat, társadalmai és magánéleti szeerepeinket. Ennek következményeként pedig hol jobban, hol rosszabbul tudunk másokkal együttműködni és kommunikálni. Abban segítek, hogy ki-ki a saját hitrendszeréből adódó gondolati blokkokat felismerje és segítségemmel feloldhassa, hogy aztán észrevegye az elé tárulkozó lehetőségeket.