Porkoláb Ildikó, coach vagyok.

Coaching munkáim során előtérbe helyezem a rendszerelméleti gondolkodást. Mit jelent ez? Egy-egy ember általában nem elszigetelten működik saját akaratából, hanem egy rendszernek a részeként. Ilyen rendszer lehet a magánéletben a család, a szakmai életben pedig a munkahely. Ez határozza meg a motivációt, a kapcsolatokat, a vezető-követői viszonyokat, társadalmi és magánéleti szerepeinket. Ennek következményeként pedig hol jobban, hol rosszabbul tudunk másokkal együttműködni és kommunikálni.

Coachként abban támogatom ügyfeleimet a közös munka során, hogy önismeretük fejlesztésével magukban mindezt meglássák, és tudatosan hasznosítani tudják. Abban segítek , hogy ki-ki a saját hitrendszeréből adódó gondolati blokkokat felismerje és segítségemmel feloldhassa, hogy aztán észrevegye az elé tárulkozó lehetőségeket.

Módszerem eredményeként ügyfeleim nem csak saját működésüket értik meg sokkal jobban, hanem a másokkal történő együttműködésük kulcsát is. Így pedig képesek lesznek olyan munkatársakat maguk mellé választani (vagy olyan csapatba integrálódni), ahol saját legjobb énjüket tehetik be a közösbe, azaz teljesítményük is jelentősen jobb lesz.

Munkánk során megláthatják, hogy családi mintáink, korábbi élményeink, érzelmeink, tudattalan tartalmaink milyen jelentős mértékben befolyásolják életünket, munkahelyi és magánéletbeli kapcsolatainkat, döntéseinket. Eszközt adok ezek kezeléséhez és tudatos használatához.  Angol és magyar nyelven is dolgozom.

Hogyan dolgozom?

Munkám során maximális figyelemmel, empátiával fordulok ügyfeleim felé, támogatom őket kiteljesedésükben és önmegvalósításukban. Türelemmel, bizalommal, elfogadással és lelkesedéssel vagyok jelen a számukra. Kitartás és megbízhatóság jellemez, tiszta szívből hiszem, hogy etikus céljaink, vágyaink elérhetőek, megvalósíthatóak. Kedvelem a nyitottságot, kreatív hozzáállást, dolgok, helyzetek újszerű megközelítését. Őszinteséget adok és várok, elmondom, ha valamit másként látok, valamivel nem értek egyet, mivel hiszem, hogy a lehető legtöbb szempont figyelembe vételével bukkanhatunk a legjobb megoldásokra. Hiszem, hogy minél több választási lehetőségünk van, annál szabadabbak vagyunk. Pozitív szemléletemmel segítem az ügyfelek szárnypróbálgatását.

Eszközeim között szerepel a Hellinger-féle családállítás és rendszerállítás, EMK (Erőszakmentes Együttműködő Kommunikáció), a Gestalt-módszer, a tranzakció-elemzés (TA), a Neuroligvisztikus Programozás (NLP), ill. kártyák használata.

Csodás kalandra hívom: önmaga felfedezésére, egy olyan utazásra, amely során találkozhat igazi, álarcok, szerepek nélküli önmagával. Azzal a csodával, aki amikor megszületett, még tudta, hogy minden lehetőség nyitva áll előtte, látását nem homályosították el fájdalmas tapasztalatok, félelmek, önkorlátozó, negatív hiedelmek, a környezete véleménye. Ehhez az utazáshoz térképként használhatunk kérdőíveket, vagy akár a születési horoszkópot, amelyből megismerhető milyen erőforrásokkal érkezett erre az életre, hogy megvalósíthassa azt, amiért jött, hogy fejlődjön, tanuljon, kiteljesedjen, s valóban Önmagává váljon.

Csak tenni kell érte, lépni… egyet, aztán még egyet… Mindig csak egyetlen lépést… azt, amelyik épp előttünk van.

Ön megteszi?

Első lépésként egy ismerkedő beszélgetést javaslok. Várom szeretettel!

Porkoláb Ildikó, coach

Porkoláb Ildikó

Elérhetőségek:

+36 30 961 4682

Email

Skype: porkolabildi

Szakterületeim kulcsszavakban:

 • kommunikációfejlesztés
 • language coaching – coaching szemléletű nyelvoktatás
 • vezető mint coach: önismeret, önbizalom, motiváció
 • kreativitás
 • kapcsolatok
 • munka-magánélet egyensúlya
 • női vezetők
 • vezetők – követők
 • kreatív konfliktuskezelés
 • stresszkezelés, burnout
 • nyilvánosság, nyitottság, együttműködés
 • rendszerállítás, szervezetállítás
 • Gestalt-technika
 • személyiségállítás (archetipusokkal)
 • családállítás (családi minták leképeződése munkahelyi környezetben)
 • Coaching folyamatokat vállalok mind magyar, mind angol nyelven