Vezetői készségek fejlesztése – coachinggal

Ha Ön…

 • kis- vagy középvállalat tulajdonosa vagy vezetője, aki számára fontos személyisége folyamatos fejlesztése, a szervezeten belül betöltött szerepének felismerése, tudatosítása;
 • nyitott az újszerű eszközök megismerésére és használatára;
 • törekszik rá, hogy nem csak önmaga, de csapata is könnyebben kiteljesedhessen, kiaknázhassák a lehetőségeket, tudást és tapasztalatot;
 • keresi a szervezeten belül, ill. partnerekkel való problémák, konfliktusok nyílt, tudatos felvállalásának, pozitív kiaknázásának lehetőségeit, a megfelelő kommunikációs eszközök alkalmazásával;
 • munkája és magánélete során minden érintett fél számára előnyös, megelégedettséget hozó megoldásokat keres…

akkor itt jó helyen jár, és az alábbi lehetőségeket kínálom.

Vezetői készségek fejlesztése az alábbi témákban:

 • Önismeret fejlesztése: céljaink eléréséhez, álmaink megvalósításához mindig, minden erőforrás rendelkezésünkre áll. Executive coachként segítek mindezeket felismerni, azonosítani és kiaknázni.  Ügyfeleim hitrendszerén keresztül jutunk el a gondolati blokkok felismeréséhez és azok feloldásához, hogy ilyen módon könnyebben meglássák a rendelkezésre álló lehetőségeket.
 • A vezető és csapata fejlesztése: Vezetői coaching munkám eredményeként ügyfeleim nemcsak a legjobb szakembereket választják maguk mellé, hanem elősegítik, hogy azok a tőlük telhető legjobb teljesítményt legyenek képesek kihozni önmagukból.
 • Teret teremtek ügyfeleim számára, hogy kreatív, intuitív énjük, ill. megérzéseik is aktív szerepet kapjanak a racionális megfontolások mellett a munkahelyi és természetesen magánéletbeli kapcsolatok és folyamatok alakítása során.
 • Igyekszem elősegíteni, hogy a komfortzóna elhagyása izgalmas kihívás legyen.  Az érzések, szükségletek, igények felismerése, a mások megfigyelésének képessége, az empátiás készség növelése mind olyan készség, amelyek szerepet játszanak abban, hogy másokkal könnyebben konszenzusra juthassunk.  Ezek fejlesztésében segít a vezetői coaching, amely ilyen módon az üzleti sikerek megalapozója.
 • Rendszerállítóként megismertetem ügyfeleimmel a szervezetek működésének még nem ismert ‘törvényszerűségeit’. Segítek felismerni, majd tudatosan kezelni az – estlegesen rejtett – dinamikákat. Izgalmas eszközökkel hozzá tudok járulni stratégiai döntések meghozatalához, fejlesztési irányok, projektek, ill. megfelelő kollégák kiválasztásához.
 • Vezetői coaching munkánk során ügyfeleim megláthatják, hogy családi mintáink, korábbi élményeink, érzelmeink, tudattalan tartalmaink milyen jelentős mértékben befolyásolhatják életünket, munkahelyi és magánéletbeli kapcsolatainkat, döntéseinket. Eszközt adok ezek kezeléséhez és tudatos használatához.
 • A vezető mint coach témaköre: hogyan lehet elkerülni a vezetőnek saját túlterheltségét azáltal, hogy másokat coachként segít a napi munkavégzésben? A motiválás, delegálás, felhatalmazás és felelősség megosztásának kérdéseivel foglalkozunk ezen coaching folyamatok során. Hogyan tudunk másokkal úgy együttműködni, hogy közösen, mégis önállóan érzékeljük és merjük feltenni egy-egy projekt során a megfelelő kérdést a megfelelő embernek, hogy az aztán tovább tudjon lépni önállóan, sikeresen?

A tartós változások elérésének érdekében biztatom ügyfeleimet a találkozások közötti önálló munkára, saját folyamataik elmélyítésére.

Ha szeretne változtatni jelenlegi helyzetén, hívjon a +36 30 961 4682 telefonszámon vagy írjon a ‘Jelentkezem’ gomb megnyomásával!

Mit nyújtok vezetőfejlesztő/executive coachként?

Munkám során maximális figyelemmel, empátiával fordulok ügyfeleim felé, támogatom őket kiteljesedésükben és önmegvalósításukban.  Türelemmel, bizalommal, elfogadással és lelkesedéssel vagyok jelen a számukra. Kitartás és megbízhatóság jellemez, tiszta szívből hiszem, hogy etikus céljaink, vágyaink elérhetőek, megvalósíthatóak. Kedvelem a nyitottságot, kreatív hozzáállást, dolgok, helyzetek újszerű megközelítését. Őszinteséget adok és várok, elmondom, ha valamit másként látok, valamivel nem értek egyet, mivel hiszem, hogy a lehető legtöbb szempont figyelembevételével bukkanhatunk a legjobb megoldásokra. Hiszem, hogy minél több választási lehetőségünk van, annál szabadabbak vagyunk. Pozitív szemléletemmel segítem az ügyfeleim szárnypróbálgatását.

Coaching folyamatokat vállalok magyar és angol nyelven.