Csoportos workshopok és tréningek

Workshopon, tréningen fejlesztené tovább tudását, meglévő készségeit? Boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, élvezetesebbé, eredményesebbé szeretné tenni kapcsolatait, munkáját? Vezetőként javítani szeretné a szervezeten belüli együttműködést? Újszerű, hosszú távon megoldást hozó módszereket keres problémája megoldására, korrekt áron?

A következő gyakorlatorientált programok közül válogathat:

DISC-alapú kommunikációs tréning

Megtanuljuk, hogy minden emberhez más-más kulcs ‘nyitja meg’ az együttműködés kapuját. Ezeket a kulcsokat pedig a tréning elvégzésével könnyen megtalálhatja, hogy aztán hatékonyabban tudjon munkatársaival és magánéleti kapcsolataiban együttműködni.

MBIT coaching

A legújabb kutatások szerint nem kettő, hanem három része van az agyunknak. Ilyen komplex, a helyzethez alkalmazkadó és funkcionálisan hibátlan agyi működést produkálunk, amikor érzünk valamit ‘szívből’, zsigerből vagy fejből.  Ezen csoportos coaching folyamat során megtanulhatod, hogyan alkalmazd mindhárom részt annak érdekében, hogy döntéseid bölcsebben, ugyanakkor intuíciódra maximálisan támaszkodva szülessenek meg.

Női vezetők

A női szerepek között a nő mint vezető témáját segítünk jobban megérteni, és a résztvevők magabiztosságát, önismeretét, önértékelését fejlesztjük ezen workshop keretében.  Minden, amit nem mersz vagy nem tudsz a munkahelyen kimondani, megbeszélni, azt itt, egy biztonságos és támogató környezetben – nők között – megteheted.

A vezető mint coach

A vezető mint coach szerepe és lehetőségei a beosztottak motiválásában, kiteljesedésében.  Az egyre nagyobb teret hódító, újfajta vezetői iskolák szerint a modern vezető tudatosan elősegíti munkatársai és beosztottai fejlődését a cég sikerének, valamint a munkatársak elkötelezettségének érdekében.

Hatékonyságnövelés stresszmentesen

A személyes hatékonyság növeléséhez adunk támpontokat az időgazdálkodás, a prioritások megfelelő meghatározása, a delegálás és a stressz-levezetés/elhárítás kérdéseit körbejárva – coaching-szemlélettel.

Elmetérkép workshop

Az Elmetérkép – angolul Mind Mapping – napjaink talán leghatékonyabb gondolkodást segítő eszköze. Az újszerű rendbe szervezés révén látványosan növeli a kreativitást, a kommunikációt, a memóriát és a koncentrációt, ily módon javítva általános teljesítményünket. Ezáltal átütő erejű változást hoz mind a munka, mind a magánélet területén.

A táncoló szervezet - vezetők és követők

Tangós körökben úgy tartják, hogy a jó vezetőt követője mosolyáról lehet felismerni. Azt is mondják, a jó vezető kihozza mindazt, ami partnerében benne van, sőt, még többet is! Az ön szervezetében mennyit mosolyognak a kollégák?  És ön? Élő, eleven a kapcsolat a vezetés és a beosztottak között? Vagy néha elkommunikálnak egymás mellet?

Töltődj fel - a kiégés megelőzése

A burnout, azaz a kiégés elkerülésére (vagy rosszabb esetben a már bekövetkezés utánra) ajánlom ezt a workshopot.  Rengetek kreatív és relaxációs technikával és eszközt kínálva újulhatsz meg!

Jelentkezés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Téma, ami érdekel:

Üzenet